Kalan Süre

Haberler

En çok okunan yazarlar CNR Kitap Fuarı'nda

Türkiye’nin en önemli kültürel etkinlerinden Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 8 Şubat’ta, 7’nci kez kitapseverlerle buluşacak. CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarın kapıları 9 gün boyunca açık olacak. 
 
İstanbul’un merkezinde metro, Metrobüs, Marmaray gibi tüm toplu ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda düzenlenecek fuarın bu yılki ana teması ise “Keşfetmek” üzerine kurulacak. 
 
 
CNR Kitap Fuarı’nda aralarında ALFA, BİLGİ, CAN, DOĞAN KİTAP,  EPHESUS,  İLERİ, İŞ BANKASI, İTHAKİ, KAYNAK, KIRMIZI KEDİ, MARTI, ÖTÜKEN, PEGASUS ve YKY yayınlarının da bulunduğu yüzlerce yayınevi, binlerce eserini kitapseverlerle buluşturacak. 
 
Her yıl duayenlerin yanı sıra genç nesil yazarları da ağırlayan fuarın bu yılki onur konuğu polisiye romanların usta kalemi Ahmet Ümit olacak. Söyleşi, sohbet ve imza gününde sevenleri ile bir araya gelecek olan Ahmet Ümit’in yanı sıra aralarında Sinan Akyüz, Aylin İşcan Yener, Işık Öğütçü, Murat Menteş, Beyza Alkoç, Hulki Cevizoğlu, Şengül Boybaş ve Nasuh Mahruki gibi yazarlar da sevenleri ile imza günleri ve söyleşilerde bir araya gelecek.