Kalan Süre

Haberler

CNR Kitap Fuarı ile kitapseverler kendi hayallerini keşfetti

Kitapseverlerin sabırsızlıkla beklediği CNR Kitap Fuarı 8’inci kez kitapseverler ile buluştu.  Bu yıl “Hayallerini Keşfet” teması ile okuyucuları karşılayan fuarda, 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın marka yer aldı. 350’den fazla etkinliğin yapıldığı fuar, 650’nin üzerinde yazarın imza günlerine de ev sahipliği yaptı.
 
 
Okurların merakla beklediği Türkiye’nin kitap fuarı haline dönüşen CNR Kitap Fuarı, Bilfen, Can, Ephesus, Kırmızı Beyaz, İşler, Turkuvaz ve Cumhuriyet’in aralarında bulunduğu yayınevinin katılımı ile gerçekleşti. İstanbul ve bölgesinin en değerli ve en büyük kültür etkinliği olarak 15 bin metrekare alanda düzenlenen CNR Kitap Fuarı’na binlerce kitap sever geldi.
 
 
Fuarın bu yıl ki mottosu ‘’ hayallerini keşfet’’ oldu
 
Fuarda okuyucuya ulaşan her kitapla yeni hayal dünyasının kapılarını aralayacak olan fuarın bu yıl ki mottosu ‘’hayallerini keşfet’’ oldu. Fuarı ziyaret edecek kitapseverler sevdikleri yazarların kaleminden çıkan eserlerde kendi hayallerini keşfetme fırsatını yakaladı. Fuar ziyaretçileri aralarında Pelin Batu, Ali Lidar, Zeynep Sahra ve Emrah Serbes gibi birbirinden değerli çok sayıda yazarın katılacağı imza günlerini yakından takip etme ve yazarlarla tanışma olanağı buldu