Kalan Süre

Haberler

Atiye’nin gizemi CNR Kitap Fuarı'nda çözüldü

İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan Uluslararası CNR Kitap Fuarı 7’nci kez düzenlendi. Söyleşi, seminer, panel ve sergi gibi 300’ün üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapan fuar, yerli ve yabancı 300'ü aşkın yayınevi ve 550’nin üzerinde markanın kitaplarını okuyucularla buluşturdu Atiye dizisine ilham veren Dünyanın Uyanışı romanının yazarı Şengül Boybaş’ın söyleşi gerçekleştirdiği fuarın onur konuğu ise ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit oldu.
 
 
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB desteğiyle düzenlenen Uluslararası CNR Kitap Fuarı 8 – 16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 7’nci kez kitapseverleri buluşturdu. Yerli ve yabancı 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın markanın katıldığı fuarda kitapseverleri söyleşi, seminer, panel ve sergi gibi 350’den fazla etkinliğe katılma imkanı buldu. İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan CNR Kitap Fuarı’nda ziyaretçiler, 600’ün üzerinde yazarla imza günlerinde tanışma fırsatı buldu.
 
Ahmet Ümit ve Şengül Boybaş CNR Kitap Fuarı’nda 
 
Bu yılki CNR Kitap Fuarı’nın onur konuğu Başkomser Nevzat karakterinin yaratıcısı, dünyaca ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit oldu. Yeni kitabı “Aşkımız Eski Bir Roman” ile hayranlarının bir kez daha dikkatini çeken Ahmet Ümit, fuar kapsamında düzenlenen imza gününde kitap tutkunları ile bir araya geldi. Bu yıl fuarın en ilgi çeken ismi ise; Şengül Boybaş. Netflix Orijinal Yapımı “Atiye” dizisine ilham veren “Dünyanın Uyanışı” isimli romanın yazarı olan Şengül Boybaş, fuarda gerçekleştirildiği söyleşide, katılımcıları gizemli bir yolculuğa çıkardı.
 
 
9 günde 500 binin üzerinde ziyaretçi
 
Yüzde 70’e varan indirimlerle hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitabın görücüye çıkardığı fuarın bu yılki teması ise “Keşfet”. 15.000 metrekarelik alanda kitap tutkunlarına ev sahipliği yapan fuarı, 9 günde yüzbinlerce kişi ziyaret etti.