Kalan Süre

Haberler

Yüzde 70’e varan indirimler kitapseverleri mutlu etti

 İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilen 6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 7’den 70’e kitapseverler tarafından büyük ilgi gördü.
 
CNR Holding'den yapılan açıklamaya göre, metro, metrobüs, Marmaray gibi tüm ulaşım araçları ile ulaşımı oldukça kolay olan ve her yıl Mart ayında kitapseverleri buluşturan 6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, bu yıl da yoğun ilgi gördü.
 
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Kitap Fuarı, İstanbul ve bölgesinin en değerli ve en büyük kültür etkinliği olarak 15 bin metrekare alanda düzenlenen fuar 17 Mart'ta sona erdi.
 
 
Yüzde 70’e varan indirimler CNR Kitap Fuarı’nda
 
Alfa, Bilgi, Everest, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, Destek, YKY, İş Bankası, İthaki, Pegasus, Damla, Doğan Kitap, Bilfen, TÜRGEV, TÜBİTAK, Türk Dil Kurumu’nun da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ün üzerinde yayınevi ve 450 markanın katılımı ile CNR EXPO Yeşilköy’de devam eden CNR Kitap Fuarı, kitap tutkunlarına birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. CNR Kitap Fuarı’nı ziyaret eden kitapseverler, yüzde 70’e varan indirimlerin yanı sıra 2 TL ve 5 TL’den satışa sunulan kitaplara da ilgi gösterdi.
 
CNR Kitap Fuarı’na okullardan oldukça yüksek katılım gerçekleşiyor. Fuarı her gün on binlerce öğrenci ziyaret ederek ilgi gösterdikleri alanlara göre kitaplar satın alıyor. Sevdikleri yazarların kitaplarına avantajlı fiyatlarla kavuşmanın yanı sıra fuarda düzenlenen imza günü etkinlikleriyle de öğrenciler, yazarlarla bir araya gelme fırsatı buluyor. Öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda romandan hikayeye, şiirden sınavlara hazırlık kitaplarına kadar pek çok kitap ve yayınevi yer aldı.