Kalan Süre

Haberler

500’ün üzerinde yazar imza günü ve 200’ün üzerinde etkinlik düzenlendi

Yerli ve yabancı 200'ün üzerinde yayınevinin katılımı ile 15 bin metre kare alanda düzenlenen 6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 9-17 Mart 2019'da CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi.
 
Bu yılki teması “Kitap ve Mutluluk - Kutadgu Bilig” olan CNR Kitap Fuarı’nda,  Ahmet Ümit, Azra Kohen, Selim İleri, Engin Alan, Mustafa Balbay, Canan Karatay, Beyza Alkoç, Serhat Yabancı, Işık Öğütçü’nün de aralarında bulunduğu 500’ün üzerinde yazarın katıldığı imza günlerine ev sahipliği yaptı. Fuarda ayrıca söyleşi, seminer ve panel başta olmak üzere 200’ün üzerinde etkinlik düzenlendi.
 
İstanbul’un merkezinde metro, metrobüs, marmaray gibi tüm ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda konumlanan ve her kış kitapseverleri CNR EXPO Yeşilköy çatısı altında buluşturan CNR Kitap Fuarı, 9-17 Mart tarihlerinde düzenlendi. Okurların merakla beklediği Türkiye’nin kitap fuarı haline dönüşen CNR Kitap Fuarı, Alfa, Bilgi, Everest, Epsilon, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası, İletişim, İthaki, Pegasus, Damla, Doğan Kitap, TÜBİTAK, Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu’nun da aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 200'ün üzerinde yayınevi ve 450 markanın katılımı ile yapıldı.
 
500 imza günü, 200 etkinlik bir arada
 
Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Kitap Fuarı’nın bu yılki teması “Kitap ve Mutluluk - Kutadgu Bilig” oldu. CNR Kitap Fuarı Selim İleri, Ahmet Ümit,  Engin Alan, Mustafa Balbay, Canan Karatay, Beyza Alkoç, Serhat Yabancı, Işık Öğütçü’nün de aralarında bulunduğu 500’ün üzerinde yazarın katılacağı imza günlerine ev sahipliği yapılacak. Fuarda ayrıca söyleşi, seminer, panel ve sergi başta olmak üzere 200’ün üzerinde etkinlik düzenlendi